Muziekhandel Van Sas

StartpaginaWebshopOpeningsuren / infoMailFotogallerij

Webshop » Digitale piano's » modellen piano's » Yamaha dgx 670 B

Yamaha dgx 670 B

Yamaha dgx 670 B

Beschikbaar, maar wordt niet online verkocht

demofilmpje klik hier
Hoge pianokwaliteit
Alleen Yamaha kan de uitmuntende kwaliteit van de DGX-670 pianovoices bieden. Van klankvariatie in reactie op de toetsaanslagsterkte van de toetsenist tot de sympathische resonantie van vleugels, de indrukwekkende klank vertegenwoordigt een authentieke pianospelbeleving die alleen een fabrikant van akoestische piano's kan bieden

Jam met de band die zich in de DGX-670 bevindt
De DGX-670 biedt naast de piano een grote verscheidenheid aan voices , van 630 realistisch klinkende instrumenten, waaronder elektrische piano’s, orgels en strijkers, tot pakkende synthesizerklanken.
De geavanceerde Automatic Accompaniment Styles maken het mogelijk om te jammen met een willekeurig aantal andere 'muzikanten' van een combo tot een bigband. Er zijn 263 begeleidings-styles waaronder rock, R&B en dance. Geniet van een ervaring die aanvoelt als het spelen van een live sessie in een band.

Alles wat u nodig hebt om van muziek te genieten bevindt zich in dit ene instrument. Oefen, zing, neem op en leer meer manieren om van pianospelen te genieten met de onbegrensde mogelijkheden van de DGX-670.
- Bluetoothaudio
- Compatibel met Chord Tracker (Yamaha-app)
- Mic-ingang
- USB-audioweergave en -audio-opname
- Notatiedisplay voor lessen
- Optioneel standaard en pedaal


Webshop software: EasyWebshop.be